Benelux flag (unofficial)

Dakar 2017

Dakar 2017

Staying cool (and warm) tijdens Dakar.

Het Maxxis Dakar team, met onder andere Tim en Tom Coronel, is al weer even terug van de Dakar rally 2017. Afgelopen week spraken wij Tim over de avonturen die ze hebben beleefd. Na extreme hitte en vrieskoude dagen, zijn de mannen zeer verdienstelijk over de finish gekomen. Tijdens de zeer hete dagen heeft het hele team gebruikt gemaakt van de hybrid cooling vesten, cooling caps en de kewltowel. “Wat waren de vesten heerlijk om tijdens de hitte zo relax rond te kunnen lopen en arbeid te verrichten” aldus Tim met een smile op z’n gezicht.
“Vele andere teams kwamen al vragen “wat hebben jullie aan” en stonden er jaloers bij te kijken.” Tim maakt ook gebruik van een aerochill coolingvest, deze heeft hij vele dagen aangehad onder zijn polo om heerlijk koel te blijven. Vanwege de enorme temperatuur verschillen waren er ook hele koude dagen en vooral nachten. Zeker op grote hoogte. Om deze heerlijk behaaglijk door te komen hadden wij Heatpax body en handwarmers meegegeven. Mo, de teamleider, zorgde er elke dag voor dat de heren weer nieuwe meenamen in de buggy’s. In het bivak gingen de heatpax bijna als warme broodjes de service-container uit. RTL GP en andere rally teams kwamen vaak langs om nieuwe te halen.

Iedereen heeft het al kunnen lezen, in april starten de mannen in de Morocco Desert Challenge. Natuurlijk zullen wij ze weer ondersteunen met onze producten.

Mocht u graag nog een limited edition cooling cap willen, we hebben er nog een paar beschikbaar. http://www.tben-shop.com/nl/hyperkewl-limited-edition-cooling-cap-maxxis-dakar.html

Voor advies opmaat of meer willen weten over onze producten mail dan naar sales@techniche-benelux.com

Back to news